Rozenactie Young De Wolden voor meer positiviteit

Mascha. Jojanne en Yvonne geven rozen weg. Foto: Welzijn De Wolden

Jongerenwerkers Jojanne, Yvonne en Mascha organiseren ook dit jaar een Rozenactie in De Wolden. Ze bezorgen gratis een roos met een boodschap aan iemand waarvan de aanvrager vindt dat die het verdient.

Wie iemand (anoniem) de liefde wil verklaren, zijn of haar moeder wil laten weten dat je van haar houdt, opa verrassen met een lieve boodschap of iemand een hart onder de riem steken? Die iemand kan zich aanmelden voor de Rozenactie. De jongerenwerkers nodigen jongeren tussen de 10 en 23 uit om zo positiviteit te verspreiden in deze gekke tijd. De ontvanger van de roos moet in De Wolden wonen.

Het is ook mogelijk om een roos te versturen voor iemand die zelf buiten de gemeente woont, naar iemand in De Wolden. Aanmelden kan tot 10 februari. De rozen worden aan huis bezorgd op 14 februari.

Wie iemand blij wil maken met een roos, moet een kort formulier invullen. Meer informatie is te vinden op de Instagrampagina van @youngdewolden. Klik op de link in de bio. Voor wie geen Instagram heeft, is het sturen van een appje naar jongerenwerker Mascha ook prima. Dat kan naar nummer 06-19003861, zo komt de link van het formulier binnen via WhatsApp.

Nieuws

menu