SWOS in Staphorst oogst lof voor eerste wandeltocht na corona richting Nieuwleusen

Het was zaterdag perfect wandelweer, de SWOS profiteerde met alle deelnemers volop. Foto: SWOS

Het was nieuw voor de SWOS en ook voor de wandelaars: online inschrijven voor de wandeltocht van afgelopen zaterdag richting Nieuwleusen. Ook nieuw: strikt gescheiden starttijden voor de verschillende afstanden. Toch werd het een doorslaand succes.

„Vrijdagavond nog een telefoontje: ‘ik zit nog in de vrachtwagen en kan absoluut niet voor 21.00 uur inschrijven en we willen graag komen wandelen’. Maar inschrijven kon ook zaterdag nog gewoon aan de balie”, kijkt Arie Kisteman namens de organisatie terug.

Er was lof voor de goede startlocatie (De Spil) met lekker veel parkeerplaatsen en twee goede rustplaatsen, maar ook het weer zat mee: echt geweldig goed wandelweer. „En dat kun je ook gelijk merken, alle wandelaars waren vrolijk en super blij dat er weer eens georganiseerd gewandeld kon en mocht worden”, glundert Kisteman.
„Onze routebouwer heeft vele complimenten gekregen over de uitgezette route, daar was dan ook niks mis mee. SWOS staat erom bekend dat de route altijd uitmuntend is voorzien van pijlen en dat elke afstand zijn eigen kleur pijl heeft, kun je zo lekker makkelijk wandelen en kletsen.”

Nieuws

menu