Sfeervolle uitvoering brassband Advendo in Diever

Het was een mooi concert van Advendo Diever.

Het was een mooi concert van Advendo Diever. Aangeleverde foto

Brassband Advendo uit Diever gaf zaterdagavond onder leiding van Angelica Braam haar jaarlijkse uitvoering. Het concert vond plaats in Hart van Diever en met ongeveer 100 bezoekers was de zaal goed gevuld.

De concertcommissie had dit jaar gekozen voor het thema ‘Liefde en natuur’. De muziekstukken en decoratie op het podium waren hierop aangepast. Het was een sfeervol geheel en helemaal nadat de muzikanten na de pauze hun kleding afstemden op de kleuren rood (liefde) en groen (natuur).

Hemel en Aarde

Medewerking aan dit concert werd verleend door vrouwenkoor Jici Pop onder leiding van Heleen Drijver. De zangeressen zongen een achttal nummers, waaronder een mooie medley van ABBA en het nummer ‘Hemel en aarde’ van Edsilia Rombley. Ladyspeaker Goosje Geertsma praatte het geheel vakkundig aan elkaar.

Voorzitter Homme Geertsma mocht voor de pauze twee jubilarissen huldigen. Zowel Arjo van Vliet als Folkert Klaas Geertsma zijn dit jaar 25 jaar muzikant. Dat was een mooi opzetje voor volgend jaar, want dan bestaat de brassband maar liefst 100 jaar en het gehele jaar door zijn er dan verschillende concerten en evenementen. De leden van Advendo en meerdere commissies zijn al druk bezig om van dit jubileum een onvergetelijke gebeurtenis te maken.