Tachtig ondernemers doen mee aan Westerveld-brede decemberactie

Een diner is een van de prijzen. Foto: Pixabay

De Uit Westerveld eindejaarsactie is al in volle gang. Bij ondernemers uit de gemeente Westerveld kan er tot en met 24 december gespaard worden voor volle kaarten en maakt men met kans op diverse lokale prijzen.

Het initiatief om een gemeentebrede eindejaarsactie te houden, wordt al een aantal jaar genomen door Koepel Ondernemend Westerveld. Het Ondernemersfonds Westerveld maakt de acties mede mogelijk. De tachtig deelnemende bedrijven van dit jaar zijn te herkennen aan de poster op hun ramen en zijn te vinden op het online platform van Uit Westerveld. Bij elke tien euro ontvangen klanten een sticker om zo te sparen voor een volle kaart.

Trekkingen met lokale prijzen

In totaal vinden er vijf trekkingen plaats: Dwingeloo en Vledder 29 december 2022, Uffelte 13 januari 2023, Havelte 21 januari 2023 en Diever 27 januari 2023. Alle ingeleverde volle kaarten in Diever doen mee met de trekking in Diever, in Dwingeloo gaan mee in de trekking van Dwingeloo enzovoort. Tijdens elke trekking zijn er diverse lokale prijzen te winnen, zoals cadeaubonnen, cadeaupakketten, een jaar lang gratis auto wassen, entreekaarten voor musea, een 3-gangendiner, een kleding make-over, een gevulde boodschappenkar, een brandstoftegoedbon, een vleespakket, een gratis knipbeurt en meer.

Na de trekking wordt er contact opgenomen met de winnaars. Op www.uitwesterveld.nl is het complete overzicht van deelnemende bedrijven en de prijzen per trekking te vinden.

Nieuws

menu