Touringcarchauffeur worden? Kom zaterdag naar de wervingsdag van Gebo Tours!

Gebo-chauffeurs en andere medewerkers vertellen op deze dag het nodige over het vak en hun ervaringen. Foto: Aangeleverde foto

Het is de afgelopen periode niet gemakkelijk geweest voor reis- en touringcarorganisaties. Door de coronapandemie kwam ook bij Gebo Tours veel werk stil te liggen. Toch organiseert Gebo Tours in Nieuwleusen dit jaar een speciale dag om nieuwe touringcarchauffeurs te werven, want die zijn hard nodig. Op zaterdag 27 november is tussen 9.00 en 15.30 uur iedereen die meer wil weten over dit aantrekkelijke en veelzijdige beroep van harte welkom.

Twee jaar geleden, begin oktober 2019, organiseerde de internationale touringcar-operator uit Nieuwleusen voor het laatst zo’n wervingsdag. Aanleiding was toen het ontstane tekort aan touringcarchauffeurs. Deze dag was een groot succes: zo’n 150 belangstellenden kwamen erop af en het leverde Gebo Tours de toen benodigde twintig chauffeurs op. Deze nieuwe collega’s rijden momenteel allemaal door het hele land, en zelfs door heel Europa.


Maar omdat er altijd wel verloop is en Gebo Tours zich nog steeds ontwikkelt, is er behoefte aan nieuwe touringcarchauffeurs. Vandaar dat er op zaterdag 27 november opnieuw een wervingsdag wordt georganiseerd op het terrein van Gebo Tours, aan Den Hulst 134 in Nieuwleusen.

Iedereen die vrijblijvend meer wil weten over het vak van touringcarchauffeur kan tussen 9.00 en 15.30 uur alle informatie krijgen. Ook als je momenteel een heel ander beroep uitoefent, maar wel interesse hebt in het chauffeursvak, kun je langskomen. Gebo Tours heeft namelijk met haar Gebo Academy een geheel eigen opleiding met aanvullende cursussen en opleidingen met baangarantie. Gebo-chauffeurs en andere medewerkers kunnen op deze dag het nodige vertellen over het vak en hun ervaringen. Daarnaast kunnen geïnteresseerden desgewenst onder begeleiding met een lesbus een stukje rondrijden en de informele sfeer van het bedrijf proeven.

Nieuws

Meest gelezen