Vlooienmarkt Balkbrug gaat weer van start

vlooienmarkt Foto: Anna Westerhof

Na een mooie en warme zomer gaat het winterseizoen van de vlooienmarkt in manege ‘De Diamanthal’ beginnen. Elke vierde zaterdag van de maand vindt de vlooienmarkt plaats, met als aftrap zaterdag 24 september.

Tijdens de wintermaanden september tot en met april vindt de vlooienmarkt plaats aan de Hoogeveenseweg 38 te Balkbrug. De manege bestaat uit twee overdekte hallen met aanliggende ruimtes, een gezellige kantine en een grote verharde parkeerplaats, waar gratis geparkeerd kan worden. Beide hallen zijn volledig geïsoleerd en worden bij koud weer extra verwarmd.

Maandelijks bezetten zo’n 100 standhouders de hallen. De te verkopen spullen kunnen op de manegebodem of op zelf meegebrachte kleden of tafeltjes worden uitgestald. Omdat het een vlooienmarkt betreft, moet minimaal 70 procent van de aangeboden goederen uit gebruikte of overjarige spullen bestaan.

Om 6 uur ’s ochtends gaan de deuren voor de standhouders open. Men kan met de auto (met aanhanger) naar binnen rijden. Na het uitladen moet de auto zo snel mogelijk buiten de hal worden geplaatst. Om uiterlijk 8 uur moeten standhouders binnen zijn en wordt de hal voor publiek geopend. De grondplaatsen zijn minimaal twee meter diep en worden per strekkende meter verhuurd. Per strekkende meter kost het twee euro.

De markt duurt tot 13.00 uur. De toegangsprijs is 1,50 euro en kinderen kunnen gratis naar binnen. Voor vragen/informatie over de markt graag mailen naar: vlooienmarkt@diamanthal.nl. Opgave voor de markt kan telefonisch bij Klaasje Veldman: 0529-484034 of 06-5181916. Gelieve tijdig op te geven, want vol is vol.

De data voor het komende winterseizoen zijn: 24 september, 22 oktober, 26 november en 24 december.

Nieuws

menu