Voetbalvereniging ZZVV uit Zuidwolde viert 60-jarig bestaan

De feestcommissie van de vereniging is er al klaar voor.

De feestcommissie van de vereniging is er al klaar voor. Foto: aangeleverd

Voetbalvereniging ZZVV uit Zuidwolde bestaat op 1 april 60 jaar. Op zaterdag 1 en zaterdag 8 april wordt de diamanten verjaardag van de zaterdagse voetbalclub op Sportpark Woltingeslag in Zuidwolde gevierd.

Het programma op zaterdag 1 april begint met sport en spel voor de spelers van JVZ (Jeugdvoetbal Zuidwolde). In de middag is er in het clubhuis ruimte om samen terug te blikken op de prachtige historie van de club. In de namiddag neemt het vlaggenschip van ZZVV het op eigen veld op tegen streekgenoot VV Hoogeveen. Na afloop van deze wedstrijd is het tijd voor feest met DJ Henri Moes.

Optreden

Zaterdag 8 april wordt er vrolijk verder gefeest. Vanaf 19.00 uur is het clubhuis geopend waar voor 20 euro per persoon de hele avond consumpties gehaald kunnen worden. Om 19.30 uur neemt Koop Drost de microfoon in de hand om de aanwezigen te trakteren op een optreden. Aansluitend neemt DJ Ryan het over. Leden, huidige en oud bestuursleden, sponsoren en relaties zijn voor het jubileumfeest uitgenodigd. Degenen die ook tot deze groep(en) behoren en de uitnodiging hebben gemist, zijn ook van harte welkom.