Vogelwacht Uffelte bestaat 50 jaar en viert dat met een fotowedstrijd

Wie maakt de mooiste vogelfoto? Foto aangeleverd

De Vogelwacht Uffelte e.o. viert dit jaar een bijzondere mijlpaal. De vereniging bestaat 50 jaar en gaat dat vieren met een speciale vogelfotowedstrijd.

Maak een mooie, leuke foto van een gewone of bijzondere vogel (herkenbaar als soort) in de omgeving van Uffelte en stuur deze in voor de Jubileum Vogelfotowedstrijd van Vogelwacht Uffelte e.o. Er zijn mooie vogel-gerelateerde prijzen te winnen, maar liefst 6 per categorie. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens het Vogelfestival op 20 mei bij de Schaapskooi. De prijzen worden uitgereikt door de Vogelkoning en wereldrecordhouder vogelspotten Arjan Dwarshuis.

Insturen

Foto’s insturen per e-mail kan tot en met 24 april. De prijzen worden persoonlijk uitgereikt tijdens het Vogelfestival op 20 mei. Bekijk de dctievoorwaarden op Vogelfotowedstrijd VWU . Mail je foto of foto’s naar secretariaat@vogelwachtuffelte.nl

Bij het insturen mag je maximaal drie foto’s van dezelfde vogel insturen, maximaal vijf foto’s per persoon en 10 mb per foto. Vermeld bij het insturen je naam en categorie (jeugd tot en met 18 jaar, of volwassene boven de 18 jaar), je e-mailadres, je telefoonnummer, de naam van de vogel, als je deze weet en of je al lid bent van de Vogelwacht (niet noodzakelijk).

Nieuws

menu