Voormalig Rabobankkantoor in Dwingeloo krijgt eindelijk een nieuwe invulling. Plan voor luxe appartementen én een makelaarskantoor

Het heeft tien jaar geduurd, maar er is eindelijk zicht op een nieuwe bestemming voor het leegstaande Rabobankkantoor aan de Brink in Dwingeloo. Het pand wordt verbouwd tot tien luxe huurappartementen en makelaar Jules van Ditshuizen opent op de begane grond zelf een tweede kantoor.

Makelaar Jules van Ditshuizen opent in het voormalige Rabobankpand een tweede kantoor.

Makelaar Jules van Ditshuizen opent in het voormalige Rabobankpand een tweede kantoor. Foto: Gerrit Boer

Na de zomer vestigde Van Ditshuizen, die sinds 2010 een groeiend makelaarskantoor heeft aan de Prinsengracht in Meppel, zich al met een tweede, tijdelijk kantoor aan de Heuvelenweg, schuin tegenover het toekomstige kantoor. Een voorbode voor de toekomst en zo kan de etalage met het woningaanbod, dat alvast in het voormalige Rabobankkantoor is gemaakt, ook worden gezien. Het plan wordt ontwikkeld door Jan Pastoor Vastgoed bv uit Dwingeloo, eigenaar van het pand. Van Ditshuizen Makelaardij neemt de verhuur van de appartementen op zich. Het plan ligt nu ter inzage. „De Welstandscommissie en de gemeente Westerveld zijn al akkoord”, zegt Van Ditshuizen. Als alles volgens plan verloopt, begint de verbouw volgend voorjaar en worden de appartementen eind volgend jaar opgeleverd.

Nieuws

Meest gelezen