Vrouwen van Nu in Nieuwleusen zet leden in de bloemen

Marjo Reurink-Schoemaker (25 jaar lid), Jenny Paasman-Broek en Tiny Zandink-Vent (40 jaar lid), Marjan Kort en Marie Bosch-Gerrits (50 jaar lid) en Henny Huzen- de Jong (65 jaar lid) van de Vrouwen van Nu.  Foto: Frens Jansen

Tijdens de eerste officiële bijeenkomst van Vrouwen van Nu van de afdeling Nieuwleusen van dit jaar zijn zes leden gehuldigd.

Voorzitter Alie Huzen mocht dinsdagavond de volgende leden in het zonnetje zetten: Marjo Reurink-Schoemaker omdat ze 25 jaar lid was, Jenny Paasman-Broek en Tiny Zandink-Vent zijn 40 jaar lid; Marjan Kort en Marie Bosch-Gerrits 50 jaar en 65 jaar lid Henny Huzen- de Jong.

Om een extra feestelijke tintje aan deze eerste bijeenkomst van het jaar te geven is Kees Schipper uit Hilversum uitgenodigd om een muziekquiz te verzorgen.

De afdeling houdt haar maandelijkse bijeenkomsten in restaurant ’t Witte Peerd en ook niet-leden kunnen een bijeenkomst bijwonen om een indruk te krijgen en de sfeer te proeven. Deze avonden beginnen altijd om 19.45 uur.

Naast deze bijeenkomsten zijn de dames actief in verschillende commissies. De reiscommissie heeft voor de maand mei een bezoek aan de Floriade op haar agenda staan. De afdeling heeft daarnaast een wandelgroep, een leeskring, een culturele commissie, een agrarische commissie en een feestcommissie.

Het bestuur wordt ook bijgestaan door de wijkcontactdames, die veel praktische zaken regelen zoals het verzorgen van de uitnodigingen en het onderhouden van contacten met de leden.

Nieuws

Meest gelezen

menu