Wampex Vledder gaat niet door. 'Maatregelen doorkruisen onze mooie plannen'

Spanning in het donker. Wilbert Bijzitter

Helaas kon in januari dit jaar de jaarlijkse Wampex Vledder niet worden georganiseerd. Er was goede hoop dat op 14 januari 2022 de Wampex Vledder wel door zou kunnen gaan. Ook dit gaat echter niet lukken.

‘We zijn vol goede moed begonnen met de organisatie van de komende Wampex. De diverse werkgroepen hebben al veel werk verricht en de voorbereidingen gingen voorspoedig. Maar de laatste weken leek het toch spannend te worden of de tocht wel door zou kunnen gaan. En waar we al een beetje bang voor waren, was daar afgelopen vrijdag de persconferentie met de nieuwe coronamaatregelen. Maatregelen die onze mooie plannen doorkruisen’, schrijft de organisatie.

Ook al zouden de maatregelen na deze drie weken misschien iets worden versoepeld, dan is het nog niet mogelijk om de Wampex te organiseren. ‘Wel gaan we waar het kan verder met de voorbereidingen, zodat we dan al een groot stuk voorbereiding klaar hebben liggen voor de Wampex Vledder 2023 die gehouden gaat worden op vrijdag 13 januari 2023. ‘

Nieuws