Wandelen, theater en live muziek in de natuur. Dat is Taribush Wintertijd in Lheebroek

Genieten van muziek bij het vuur. Foto: Anneke Bloema

Overdag herfstwandelingen met aan het eind live akoestische muziek en ‘s avonds genieten van muziek en theater op een schaars verlicht Kamp de Marke. Dat is in het kort Taribush Wintertijd, dat op zaterdag 30 oktober wordt gehouden.

De laatste zaterdag op zondag van oktober gaat de wintertijd in. Voor Taribush het moment waarop de terreinen worden ondergedompeld in winterse sferen. Dit valt samen met de Nacht van de Nacht. De nacht waarin overal in Nederland de lichten uit gaan in de strijd tegen lichtvervuiling.

Overdag kun je nieten van een aantal prachtige herfstwandelingen in Nationaal Park Dwingelderveld. Je kunt kiezen uit 10, 18 of 25 kilometer. De start is bij Taribush Kamp de Marke onderweg en aan het einde kun je nog genieten van akoestische live muziek.

Avond

Vanaf 19.00 brengt Taribush ook een ode aan de nacht met de Nacht van Taribush. Kamp de Marke op het Dwingelderveld is deze avond de plek voor iedereen die zelf wil ervaren hoe leuk, spannend en vooral sfeervol het kan zijn om eens wat minder lichten aan te zetten.

Er zijn tien acts; een theaterwandeling van Dirk is Dood. Theater-muziek voorstellingen van theater Roes, Tinaninani, Annemarie Brijder en Romheen met la Zona. Ook is er live muziek van onder andere Opa’s kunstgebit, Janis McCoury en Laura Cymbaluk.

Het motto van Taribush is ‘Doe of je thuis bent!’ en om die reden zit het drinken bij de ticketprijs in. De Nacht van Taribush is een ode aan de Nacht. Te vergelijken met Kuna-kampvuursessies, met muziek, theater en natuurlijk de welbekende intieme sfeer. Tickets alleen via de website van Taribush Festival te koop.

Meer info en tickets https://taribushfestival.nl

Nieuws

Meest gelezen