Welpen vieren jubileum met taart en college

Diever - De Welpen, naast De Bevers (van 5-7 jaar), Scouts (11-15 jaar), Explorers (15-18 jaar) en Stam (>18jaar) één van de speltakken van scouting, bestaan dit jaar 100 jaar. Voor Scouting Nederland én Scouting Diever reden voor een feestje.

En dat feestje werd dinsdag samen met het voltallige college van B en W van Westerveld gevierd. Een groep Welpen (gidsen en hulpgidsen) van Scouting Diever kwam met een heerlijke taart naar het gemeentehuis in Diever. Dit initiatief viel zeer in de smaak.

Rondleiding

Na een korte kennismaking werd de taart aangesneden en kon het grote smullen beginnen. Toen de schoteltjes schoon leeg waren, kreeg het gezelschap een rondleiding door het gemeentehuis. Daarna was het feest op deze dinsdagochtend toch echt ten einde. Het college kon starten aan de wekelijkse collegevergadering terwijl het voor de Welpen de hoogste tijd was om naar school te gaan. Namens het college wenste burgemeester Rikus Jager Gerben, Lennard, Lian, Lieke, Lisa, Maaike, Mat, Max, Niek, Patricia, Philippe, Robin, Ruben, Ruben en Sylvie van de Scouting Diever heel veel succes. Ook bedankte hij hen voor de overheerlijke traktatie.