Werkgroep van Protestantse Gemeente Steenwijk bakt kniepertjes om kinderen in Congo naar school te laten gaan

De werkgroep ‘Voor schoolkinderen in DRCongo’ binnen de Protestantse Gemeente Steenwijk verkoopt ook dit najaar weer zelfgebakken kniepertjes. De opbrengst gaat naar de school La Tulipe in de wijk Mikondo in Kinshasa.

Van links naar rechts: Alice Brus, Doetie Kruithof, Mieke Rang, Margriet Plomp en Klaasje Kroes bij een tafel met kniepertjes en kaarsen in de Grote kerk. Ze vormen de 'harde kern' van de bakgroep.

Van links naar rechts: Alice Brus, Doetie Kruithof, Mieke Rang, Margriet Plomp en Klaasje Kroes bij een tafel met kniepertjes en kaarsen in de Grote kerk. Ze vormen de 'harde kern' van de bakgroep. Foto: wilbert bijzitter

„Wij zijn blij dat we iets voor de mensen in Afrika kunnen betekenen’’, zeggen Alice Brus, Doetie Kruithof, Margriet Plomp en Klaasje Kroos. Zij vormen de harde kern van de bakgroep. Het project in de miljoenenstad Kinshasha wordt al zo’n 25 jaar ondersteund door de landelijke Stichting Vrienden van Mikondo, opgericht door Epi Kaluba en Mieke Rang uit Wilhelminaoord.

Nieuws

menu