Wervelende Modeshow Vrouwen van Nu Vledder

Het werd een wervelende modeshow in Vledder bij de Vrouwen van Nu.

Het werd een wervelende modeshow in Vledder bij de Vrouwen van Nu. Aangeleverde foto

In totaal 135 dames en een enkele heer keken woensdagavond met grote belangstelling uit naar de Modeshow van Modehûs De Vries uit Vledder.

Na de opening van voorzitter Vrouwkje Kroon werd het donker in de zaal. De muziek begon en een ‘engel’ betrad de rode loper en maakte vloeiende bewegingen met haar witte verlichte vleugels. De sfeer zat er in.

De mannequins stonden klaar in fleurige zomermode. Vier professionele mannequins, waaronder drie dames en één heer en drie dames van de vereniging, die ook heel goed in de show pasten. De collectie werd getoond in twee sessies. Kapster Astrid en schoonheidsspecialiste Mirna gaven de dames een feestelijke uitstraling.

Voldaan huiswaarts

Een extra tintje werd gegeven met een petit-four en lekkere hapjes. De sponsors van de vereniging kregen ook aandacht. Modehûs De Vries verraste menigeen met een verloting met een bon voor een fair in mei of een bon voor een aankoop in de winkel in de Dorpsstraat. Iedereen ging heel voldaan huiswaarts met een woody bag. Een zeer geslaagde afsluiting van het seizoen met dit Vledders Avondje.