Westerveld gaat de duofiets extra promoten

Een DUO-Fiets is het doel van de Fancy Fair. Foto: Stichting Philadelphia Zorg

In de gemeente Westerveld begint binnenkort weer het nieuwe duofietsseizoen. Het bestuur van de stichting Samen op de Duofiets houdt open dagen in Diever, Havelte of Vledder om nader kennis te maken.

De eerste is in Vledder op zaterdag 9 april van 10.00 tot 12.00 uur bij Bertus Kok, Oosteind 12. In Diever is er op maandag 2 mei eentje tussen 10.00 en 12.00 uur bij Jan Thijs Seinenhof. Tenslotte in Havelte op vrijdag 6 mei van 10.00 tot 12.00 uur bij De Veldkei. (Nieuwe) deelnemers zijn van harte welkom, maar de stichting nodigt vooral nieuwe vrijwilligers uit om een kijkje te komen nemen en nader kennis te maken met het Duofietsen.

Duofietsen is bestemd voor iedereen die niet meer alleen kan of durft te fietsen en toch graag nog eens naar buiten wil om een beetje te bewegen en te genieten van de prachtige bosrijke omgeving waarin wij wonen. In Vledder wordt op de donderdag gefietst en in Wilhelminaoord op de dinsdag (de dinsdagen zijn in principe gereserveerd voor bewoners van zorgcentrum De Menning in Wilhelminaoord en direct omwonenden). In Diever en Havelte wordt er respectievelijk op maandag en vrijdag gefietst.

Info: www.samenopdeduofiets.nl

Nieuws

menu