Wie ontmaskert de acht 'masked singers' van Ruinerwold?

Wie zijn de Ruunerwoldse Masked Singers. Foto: Dorpshuis De Buddingehof

Op televisie is The Masked Singer een enorme hit, alle reden voor een aantal organisaties in Ruinerwold om een lokale versie te organiseren. Komende zaterdagavond is het zover, uiteraard een online gebeuren.

Er zijn maar liefst acht gemaskerde zangers en zangeressen die ontmaskerd dienen te worden. Vanaf 20.00 uur kan iedereen, want voor alle leeftijden, meedoen door vragen te stellen en de verborgen hints te zoeken. Goed luisteren ook naar de stemmen.

Wie mee wil doen, kan zaterdagmiddag 22 januari een deelnameformulier ophalen bij dorpshuis De Buddingehof en wel tussen 14.00 en 16.00 uur. De kosten bedragen 10 euro per persoon.

Livestream

De Ruunderwoldse Masked Singer is te volgen via de livestream op het YouTube-kanaal van dorpshuis de Buddingehof. Deze is hier te vinden. De Ruunerwoldse Masked Singer wordt mede mogelijk gemaakt door Ruinerwold Onderneemt, voetbalvereniging Ruinerwold, korfbalvereniging KIOS Ruinerwold, Jeugdsoos De Miete en De Wolden Online. En aan kledingverhuur De Bonte Koe natuurlijk.

Nieuws

menu