Achilles 1894 te sterk voor FC Meppel in matig duel

Foto: Pixabay

FC Meppel heeft zaterdag z’n tweede nederlaag geleden in deze nog jonge voetbalcompetitie. Nadat de groen-witten vorig weekend thuis met 2-4 van Gorecht hadden verloren, bleek dit weekend Achilles 1894 in Assen met 2-0 te sterk. Nadat de ploeg van coach Jarrisch Keizer al vroeg op achterstand was gekomen, bleef het spelbeeld in de Drentse hoofdstad lange tijd erg vlak. Pas in de 83ste minuut scoorde de thuisploeg haar tweede treffer en was het duel definitief beslist.

FC Meppel kwam in Assen in de beginfase niet goed voor de dag en zag in de 6de minuut de thuisploeg al de score openen. Rachid Traore maakte deze vroege 1-0 en dat betekende dat de Meppelers algauw in de achtervolging moesten. Dat deden de bezoekers echter zonder overtuiging, waardoor dit matige duel zonder echte hoogtepunten de rust in ging.

Weinig zelfvertrouwen

Na de pauze probeerde FC Meppel het wel, maar met weinig zelfvertrouwen kwamen de groen-witten tot geen enkel schot tussen de palen. Achilles 1894 was de betere ploeg en kreeg, zonder veel kansen te creëren, de zege eigenlijk in de schoot geworpen. Het besliste het duel in de 83ste minuut via Bram van de Lustgraaf: 2-0.

Nieuws

Meest gelezen