Alcides delft het onderspit tegen SJC in Noordwijk

Alcides-keeper Xander Jager moest zaterdagavond driemaal vissen in Noordwijk. Foto: Daan Prest

De Meppeler vierdedivisionist Alcides heeft zaterdag de uitwedstrijd tegen SJC in Noordwijk met 3-0 verloren. Door dit resultaat staan de geel-zwarten voorlopig zesde op de ranglijst, met 7 punten uit 5 duels.

De thuisploeg, een van de titelfavorieten in de 4de divisie A, kwam al in de zevende minuut op voorsprong toen een afstandsschot Alcides-keeper Xander Jager te machtig was. Het was echter mede aan deze goalie te danken dat de 1-0 tot de rust op het scorebord bleef staan. Met prima reddingen hield Jager zijn ploeg namelijk op de been.

Scrimmage

In de tweede helft kwam Alcides getergd uit de kleedkamer. De geel-zwarten kregen diverse scoringskansen, maar het was SJC dat in de 61ste minuut scoorde, via Martijn van Trigt: 2-0. Alcides gaf het echter nog niet op en bij een scrimmage was Milan Ronkes dicht bij de aansluitingstreffer. In de 77ste minuut werd de bal door een SJC’er ternauwernood van de doellijn gehaald. Toen Sven Wisselink in de 84ste minuut de stand op 3-0 bracht, was deze wedstrijd definitief beslist.

Nieuws

menu