Arjan Bosschaart wordt de nieuwe hoofdtrainer van FC Meppel

Arjan Bosschaart wordt na dit voetbalseizoen de opvolger van Jarrisch Keizer.

Arjan Bosschaart wordt na dit voetbalseizoen de opvolger van Jarrisch Keizer. Foto: Leo de Harder

Met ingang van volgend voetbalseizoen is Arjan Bosschaart de nieuwe hoofdtrainer van FC Meppel.

De inmiddels 51-jarige oefenmeester, die in Meppel woonachtig is en als voetballer zelf jaren bij PEC Zwolle in het betaald voetbal speelde , is op dit moment trainer van FC Meppel/Alcides JO19-1, waarmee hij onlangs naar de 2de divisie promoveerde. Daarvoor trainde Bosschaart de jeugd van MSC en was hij als assistent actief bij d’Olde Veste’54 in Steenwijk.

Duidelijke visie

Met Bosschaart haalt FC Meppel een zeer gedreven en ambitieuze trainer in huis die de spelersgroep verder kan ontwikkelen. Met zijn herkenbare speelwijze, duidelijke visie en open manier van communiceren bewees hij, vanuit dat gedachtegoed, jonge voetballers aantoonbaar beter te kunnen maken. Gekoppeld aan zijn enorme drive leverde dat de afgelopen jaren vele kampioenschappen op bij verscheidene teams onder zijn leiding.

FC Meppel is verheugd dat het een waardige opvolger heeft gevonden voor Jarrisch Keizer, die de club na 3 seizoenen gaat verlaten. Het bestuur en de technische commissie kijken dan ook uit naar een plezierige en zeer succesvolle samenwerking met Arjan Bosschaart.