Arjan Zomerdijk en SVBS'77 gaan ook na het huidige voetbalseizoen door met elkaar

Arjan Zomerdijk uit Meppel gaat na de zomer zijn derde seizoen in als trainer van SVBS'77. Foto: Frens Jansen

Trainer Arjan Zomerdijk en SVBS’77 gaan ook na dit voetbalseizoen met elkaar verder. De oefenmeester uit Meppel geeft aan het ontzettend naar zijn zin te hebben bij de zaterdagvijfdeklasser uit Belt-Schutsloot en plakt er daarom andermaal een seizoen aan vast bij de oranje-groenen.

Na het raadplegen van de spelersgroep waren de bestuursleden van SVBS’77 het er unaniem over eens dat de rol van Zomerdijk bij de club nog niet is uitgespeeld. „Ik kijk er ook naar uit om de training weer te hervatten en ben blij dat de club op deze manier aangeeft er vertrouwen in te hebben”, aldus de Meppeler.

Derde seizoen

Uit de overeenkomst blijkt trouwens dat het normaal is dat trainers van SVBS’77 langer dan één jaar bij deze club actief zijn. Niet alleen Gert Hoen (de voorganger van Arjan Zomerdijk) was meerdere jaren bij het eerste elftal betrokken, maar ook trainers als Lieuwe Pals, Epke Brouwer, Wiebe Hoen en Piet Kroes bleven de club lang trouw.

Arjan Zomerdijk - in het verleden als oefenmeester actief bij MSC, d’Olde Veste’54 en IJhorst - gaat met het ondertekenen van de nieuwe overeenkomst zijn derde seizoen bij de oranje-groenen tegemoet. Door de coronaperikelen heeft hij echter nog nauwelijks de kans gekregen om zijn stempel op de hoofdmacht van SVBS’77 te drukken.

Nieuws

menu