DOS'46 kijkt na 2e zege op rij weer met schuin oog omhoog

DOS'46

Nijeveen- DOS'46 boekte tegen rode lantaarndrager Tempo een ruime 26-12 zege en kijkt door doe overwinning weer met een schuin oog omhoog naar de top 4. In dat licht bezien was de verrassende zege van KZ bij koploper PKC ongunstig waardoor het gat 3 punten blijft. Tegen Tempo speelde DOS'46 een moeizame eerste helft en stond bij rust slechts met 11-9 voor. Na rust gaf het gas en won het simpel.

DOS'46 opende de score (1-0), maar zag Tempo vervolgens brutaal een aantal malen de leiding nemen. Pas bij 5-4 nam de thuisploeg het initiatief weer over en sloeg op 8-5 het eerste gaatje. Echt afstand nemen konden de Nijeveners niet waardoor het verschil bij rust slechts twee was, 11-9.

Na rust drukte DOS'46 het klasseverschil wel in cijfers uit en liep binnen een kwartier uit naar een 21-9 voorsprong. Pas toen konden de bezoekers uit Alphen aan de Rijn wat terug doen (21-10), maar verder dan drie treffers na rust kwam Tempo niet. Uiteindelijk leverde dat een ruime en eenvoudige 26-12 zege op voor de ploeg van Pascal Zegwaard.

Nieuws

Meest gelezen

menu