DOS'46 pakt punt op de valreep

DOS'46

Nijeveen- DOS'46 was in het uitduel met Blauw Wit zeer ontevreden met een punt. Destijds scoorde Blauw Wit in Amsterdam buiten de tijd de gelijkmaker en waren de Nijeveners witheet. Nu eindigde het duel wederom in een remise (20-20), maar was DOS'46 tevreden met het resultaat. Het scoorde nu zelf op de valreep de gelijkmaker en pakte daarmee een belangrijk punt.

DOS'46 trad weer aan zonder de geschorste Jelmer Jonker en dat gemis deed zich voelen. Ondanks een snelle 2-0 voorsprong voor de thuisploeg nam Blauw Wit het initiatief in handen. De Amsterdammers liepen binnen een mum van tijd uit naar een 3-9 voorsprong en deden daarmee het ambitieuze DOS'46 pijn. Dat wist zich voor rust nog een beetje te herstellen en kwam terug tot 7-10.

Na de pauze bleef het verschil steeds rond de drie treffers hangen en wist DOS'46 niet dichterbij te komen. Op 14-18 leek het duel definitief de kant van Blauw Wit op te vallen, maar DOS'46 richtte zich het laatste kwartier op. Het kwam terug tot 17-18, zag Blauw Wit weer weglopen naar 18-20, maar wist in de slotminuten alsnog een punt te pakken. Nienke Hintzbergen met een vrije bal (19-20) en Harjan Visscher met een afstandschot in het eindsignaal bezorgden hun ploeg een punt.

Nieuws

Meest gelezen

menu