DOS'46 verliest laatste competitieduel van AKC Blauw-Wit

DOS'46

Nijeveen- In een duel om des keizersbaard heeft DOS'46 met 14-19 verloren van AKC Blauw-Wit. Bin rust was het al 6-8 voor de Amsterdammers die daarmee de Nijeveners de derde nederlaag deze veldcompetitie bezorgden. Veel maakte dat niet uit voor DOS'46 want de ploeg had zich al geplaatst voor de halve finale waarin een uitduel met het PKC van coach en DOS'46 icoon Daniël Hulzebosch wacht.

AKC Blauw Wit had van meet af aan scorend het initiatief en nimmer wist DOS'46 op voorsprong te komen. Tot 6-6 bleven de rood-zwarten in het spoor van de Amsterdammers, maar twee treffers (strafworp en afstandschot) zorgden voor een 6-8 ruststand.

Na rust leken de bezoekers met twee treffers (6-10) meteen afstand te nemen, maar DOS'46 kwam direct terug tot 9-10. Vanaf dat moment stokte het scoren bij de Nijeveners en was het gedaan met DOS'46. AKC Blauw Wit liep door zes goals op rij uit naar 9-17 en daarmee was het duel ruimschoots beslist. In de slotfase mocht DOS'46 nog wat terugdoen, maar spannend werd het nimmer meer.

Nieuws

Meest gelezen

menu