Dennis Meadows volgt Carl Furda op als trainer zaterdagtak Alcides

Dennis Meadows, momenteel nog assistent-trainer van 'Alcides zondag 1', wordt volgend seizoen trainer van 'Alcides zaterdag 1'. Foto: Daan Prest

Dennis Meadows is vanaf komend voetbalseizoen de nieuwe trainer van de zaterdagtak van Alcides die momenteel uitkomt in de oostelijke vierde klasse E. Meadows is nu nog assistent-trainer bij het eerste elftal op de zondag.

Hij volgt bij de zaterdagtak de vertrekkende Carl Furda op en is blij met de geboden kans. „Ik loop al heel lang in diverse functies rond bij Alcides en kijk uit naar mijn eerste stappen als eindverantwoordelijke bij een standaardseniorenteam. Ik heb ook contact gehad met andere clubs en er komt echt wel een moment dat ik een keer in een andere keuken ga kijken. Bij Alcides ligt er echter een mooie, nieuwe uitdaging op mij te wachten.”

Prachtige tijd

Meadows neemt straks bij de zondagse vierdedivisionist - na maar liefst zes seizoenen, onder de eveneens vertrekkende hoofdtrainer Wilko Niemer - afscheid als assistent. „We hebben een prachtige tijd gehad en willen dit seizoen graag goed afsluiten. Daarna hoop ik bij de zaterdagtak voort te kunnen borduren op het door Carl neergelegde fundament. Daar heb ik veel zin in.”

Nieuws

menu