Derdedivisionist Staphorst kan thuis niet winnen van hekkensluiter Excelsior'31

Staphorst-speler Emiel Kwant wordt gevloerd door een tegenstander.

Staphorst en Excelsior’31 hebben zaterdagmiddag op sportpark Het Noorderslag niet aan klantenbinding gedaan. In een zeer matig voetbalduel kwamen beide ploegen niet tot scoren en zodoende bleef het 0-0. Staphorst was het minst tevreden met dit resultaat, temeer omdat twee goals van de thuisploeg werden afgekeurd. Voor rust gooide buitenspel roet in het eten en na de pauze zette een handsbal een streep door de 1-0.

Staphorst en Excelsior’31 lieten in het eerste bedrijf zien terecht in de onderste regionen van de 3de divisie thuis te horen. Beide ploeg acteerden zeer slordig en kwamen nauwelijks tot scoringskansen. Bij de geel-blauwen was alleen Jurian van den Brink vlak voor rust trefzeker, maar zijn goal werd vanwege buitenspel geannuleerd.

Dreigende momenten

Na de pauze kwam het duel iets meer los en waren de dreigende momenten voor beide doelen ietwat frequenter. Bas Hemmink van de ploeg uit Rijssen was met twee kopballen dicht bij de openingstreffer. Keeper Jorick Maats keerde deze kopballen en hield zodoende, net als collega-keeper Amos Wesseh, zijn doel schoon waardoor het bij 0-0 bleef.

Nieuws

menu