Derdedivisionisten Staphorst en VVOG houden elkaar van scoren af

Freddy Quispel kreeg de beste kansen namens Staphorst, maar ook hij kwam niet tot scoren. Foto: Leo de Harder

Derdedivisionist Staphorst heeft het eerste duel na de winterstop niet in winst kunnen omzetten. Op eigen veld kwamen de geel-blauwen niet langs VVOG en daar mocht de thuisploeg misschien wel het meest blij mee zijn. Hoewel het 0-0 bleef, kwamen beide ploegen tot een behoorlijk aantal kansen. De grootste en de meeste waren voor de bezoekers uit Harderwijk, die na afloop dan ook baalden van de doelpuntloze remise.

De beginfase was rommelig, maar na een minuut of 20 nam VVOG het initiatief en kreeg het via Jeremy de Graaf de eerste grote kans. De spits schoot vanuit een lastige hoek net naast. De tweede grote kans voor de Harderwijkers was voor Younes el Ghamarti, die van dichtbij miste. Staphorst stelde daar voor rust alleen wat dreiging uit corners en vrije trappen tegenover en was blij met 0-0 de rust te bereiken.

Plaag

Na de pauze werd het duel levendiger en mengde de thuisploeg zich ook meer in het spel. Dat leverde over en weer kansen op, waarbij Freddy Quispel met z’n snelheid een plaag bleek voor de defensie van VVOG. Quispel kreeg twee kansen om de score te openen voor Staphorst, maar stuitte op de doelman. Ook collega-keeper Yorick Maats van Staphorst stond z’n mannetje en voorkwam met prachtig keeperswerk een tegentreffer. Zo eindigde het duel in 0-0 en blijven beide ploegen net boven de streep staan in de spannende 3de divisie.

Nieuws

menu