FC Meppel 4 gaat zaterdagavond op sportpark Ezinge voor winst tegen RTL 7 Sterrenteam: 'We willen vooral dat het publiek een leuke avond heeft'

In de voorverkoop waren woensdag al ruim 500 kaarten verkocht. De verwachting is dat zaterdagavond zo’n 1.000 toeschouwers aanwezig zijn rondom het hoofdveld van FC Meppel, alwaar het vierde elftal van de club het opneemt tegen het Sterrenteam van RTL 7. De aftrap van het duel is om 18.30 uur.

FC Meppel 4 neemt het zaterdagavond op tegen het RTL 7 Sterrenteam. Staand, vijfde van links: aanvoerder Giovanni Manzoli.

FC Meppel 4 neemt het zaterdagavond op tegen het RTL 7 Sterrenteam. Staand, vijfde van links: aanvoerder Giovanni Manzoli. Foto: FC Meppel

Aanvoerder Giovanni Manzoli van FC Meppel 4 verwacht een waar spektakelstuk en noemt het „een voor Meppel mooie en unieke wedstrijd.” Hij werd anderhalve maand geleden door een teamgenoot attent gemaakt op het feit dat het RTL 7 Sterrenteam op zoek was naar tegenstanders en aarzelde geen moment. Collega-aanvoerder John Williams van het sterrenensemble kreeg een uitdagende mail in zijn mailbox, waarin Giovanni afsloot met de volgende woorden: „Wij zien wel of jullie het aandurven om tegen ons te voetballen.”