FC Meppel 4 verslaat RTL 7 Sterrenteam in doelpuntenregen

De spelers van FC Meppel 4 hadden de lat, voorafgaand aan hun ontmoeting met het RTL 7 Sterrenteam, bewust hoog gelegd. „Wij zijn erop gebrand om te winnen”, zei aanvoerder Givoanni Manzoli aan de vooravond van dit bijzondere duel. Dat de mannen in het groen-wit goed met die druk konden omgaan, bewezen ze zaterdag op het hoofdveld van FC Meppel. Na een enerverende partij werd het sterrenensemble met een 6-3 nederlaag naar de kleedkamer gestuurd.

Aanvoerder Nathan Rutjes van het Sterrenteam loopt juichend weg na zijn doelpunt. Op de voorgrond Yes-R.

Aanvoerder Nathan Rutjes van het Sterrenteam loopt juichend weg na zijn doelpunt. Op de voorgrond Yes-R. Foto: Gert Ribberink

,,Het was in alle opzichten een geslaagde dag, die volledig aan onze verwachtingen heeft voldaan”, kijkt de captain van FC Meppel 4 met een voldaan gevoel terug op het initiatief. Na een gezellig samenzijn voorafgaand aan het duel op de bovenverdieping van Herberg ’t Plein, waarbij ook een deel van de selectie van het Sterrenteam van RTL 7 aanwezig was, werd het op een aanvankelijk regenachtig sportpark Ezinge een boeiende pot voetbal onder leiding van scheidsrechter Jason Slagter.