FC Meppel verkeert in zwaar weer na vijfde competitienederlaag op rij

Remco van Keulen (FC Meppel) laat zich hier aftroeven door een speler van Elim. Foto: Daan Prest

Tweedeklasser FC Meppel verkeert in zwaar weer na de vijfde competitienederlaag op rij. De thuiswedstrijd tegen Elim leek voor de groen-witten een uitgelezen kans om weer eens punten te pakken, maar het werd uiteindelijk een ontluisterende 1-4 nederlaag voor de equipe van trainer Jarrisch Keizer. Het grootste probleem voor FC Meppel schuilt in het scorend vermogen. Hoewel scoren deze zaterdag - na 4 duels van droogte - eindelijk weer eens lukte, bleef een positief resultaat uit.

FC Meppel kwam tegen Elim algauw op achterstand door een treffer van Daimen Diphoorn: 0-1. De zwalkende Meppelers hebben met Hugo Bisschop momenteel de enige speler die een treffer lijkt te kunnen maken en de rappe aanvaller deed dit niet lang na de opgelopen achterstand. Hij scoorde 1-1 en gaf de thuisploeg daarmee een zetje.

Persoonlijke fouten

Dat zetje kreeg echter geen vervolg, al had Bisschop vlak na rust zijn ploeg nog wel op een 2-1 voorsprong kunnen brengen. Dat verzuimde hij, waarna Elim profiteerde van persoonlijke fouten bij de thuisploeg. Tim Bos tekende voor 1-2 en wees Elim daarmee de weg naar succes, want een kwartier voor tijd besliste Mike Doldersum het duel: 1-3. Diezelfde Doldersum strooide met z’n 1-4 daarna nog wat meer zout in de wond bij FC Meppel, dat door deze nederlaag nu voorlaatste staat in de oostelijke 2de klasse J.

Nieuws

menu