Gerald Kreuze wil als hoofdtrainer op eigen benen staan: 'Ik ben daar voor mijn gevoel aan toe'

Het gaat eindelijk gebeuren: Gerald Kreuze wil na het huidige voetbalseizoen als hoofdtrainer aan de slag. Hij heeft daarbij niet de intentie te kiezen voor de vereniging die op het hoogste niveau speelt. De geboren en getogen Zuidwoldiger zoekt een club die bij hem past, eentje met ambitie en potentie. Zodra bekend werd dat hij bij vv Zuidwolde als assistent-trainer zou vertrekken, rinkelde al meerdere keren zijn telefoon, maar concreet is er nog niets. Kreuze heeft geen haast. De jaarlijkse trainercarrousel is immers nog niet uitgedraaid.

Gerald Kreuze zegt vv Zuidwolde na het huidige voetbalseizoen gedag en gaat voor het hoofdtrainerschap bij een andere club.

Gerald Kreuze zegt vv Zuidwolde na het huidige voetbalseizoen gedag en gaat voor het hoofdtrainerschap bij een andere club. Foto: Gerrit Boer

Met zijn 47 jaar is Gerald Kreuze laat met het starten van een hoofdtrainerscarrière. De reden hiervoor is simpel, stelt hij: „Ik heb tot zes jaar geleden nog met heel veel plezier in het eerste elftal van Zuidwolde gevoetbald. Nu wil ik wel een keer op eigen benen staan. Ik ben daar voor mijn gevoel aan toe en heb er ook zin in.”

Prima bagage

Nieuws

menu