Gloednieuwe tennisbanen en aanwas jeugdspelers: Tivoli TC is klaar voor de toekomst

Tivoli TC heeft sinds afgelopen weekend de beschikking over gloednieuwe tennisbanen. Daarmee kan de Meppeler club er weer zo’n 15 jaar tegenaan, op de knusse accommodatie aan de Catharinastraat.

Weer of geen weer: op de all-weatherbanen van Tivoli aan de Catharinastraat in Meppel kan het gehele jaar worden getennist.

Weer of geen weer: op de all-weatherbanen van Tivoli aan de Catharinastraat in Meppel kan het gehele jaar worden getennist. Foto: Tivoli TC

Op 8 februari werden de oude banen verwijderd, om vervolgens plaats te maken voor nieuwe all-weather-banen met een kunststof grasmat en keramische korrels. Bestuurslid Eric Veening: „We hebben een complete renovatie achter de rug, maar de operatie is zonder klachten van de buurt verlopen. De plannen waren door corona vertraagd. Het bestuur, dat inmiddels een nieuwe samenstelling kent, heeft sindsdien echter goed doorgepakt. Het renovatieplan is bovendien financieel goed onderbouwd. Een ander plan, nieuwe ledverlichting, is nog niet gerealiseerd. Maar dat die er óók gaat komen, ligt wel in de lijn der verwachting.”

Aanwas