Guido Wind uit Vollenhove is ook volgend voetbalseizoen trainer van MSC

Hoofdtrainer Guido Wind en zaterdagvierdeklasser MSC blijven ook volgend voetbalseizoen aan elkaar verbonden.

Hoofdtrainer Guido Wind en zaterdagvierdeklasser MSC blijven ook volgend voetbalseizoen aan elkaar verbonden. Foto: Leo de Harder

Zaterdagvierdeklasser MSC en hoofdtrainer Guido Wind uit Vollenhove blijven nog een voetbalseizoen aan elkaar verbonden. Beide partijen zijn tevreden over de samenwerking en zijn deze week tot overeenstemming gekomen om het contract met een jaar te verlengen. Wind is bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer van de Meppeler voetbalclub.

In z’n eerste maanden als hoofdtrainer van MSC heeft Guido Wind indruk gemaakt. „Hij is een jonge, bevlogen en betrokken trainer die zijn enthousiasme op de groep weet over te brengen”, zo stelt Erwin Stephan., voorzitter van de technische commissie. Volgens hem zijn ook de spelers blij met Guido Wind. „Hij is heel erg duidelijk. Bij de trainingen, over zijn plannen richting de wedstrijden, de tactieken en afspraken. Er zit echt een idee achter.”

Content

De trainer uit Vollenhove is zelf ook content met de contractverlenging. „Mijn visie en ambitie en die van MSC liggen op dezelfde lijn. Om het proces gestalte te geven, is tijd nodig. Die tijd nemen we.”