Gym4Joy De Wolden is zeer geslaagd toernooi

Met veel enthousiasme vertoonden de jonge gymnasten afgelopen weekend hun oefeningen in sporthal De Marse. Gerrit Boer

In sporthal De Marse in Ruinen heeft wethouder Egbert van Dijk van de gemeente De Wolden zaterdag samen met Amber Schraa het startschot gegeven voor het recreatieve toernooi ‘Gym4Joy De Wolden’. Dit betreft een samenwerkingsverband tussen de gymnastiekverenigingen DOO Ruinen en DOS Zuidwolde.

De voorzitters Leonie Luten (DOO Ruinen) en Anoeska Eesinge (DOS Zuidwolde) staken bij aanvang van dit nieuwe evenement de verenigingsvlaggen bij elkaar. Dit als symbolische start van een vruchtbare samenwerking tussen beide verenigingen met betrekking tot dit toernooi.

Veel enthousiasme


Er hadden zich rond 80 jeugdige deelnemers aangemeld. Ze waren niet alleen afkomstig van de twee organiserende gymnastiekverenigingen, maar ook uit omliggende gemeenten. Deze gymnastiekdag in De Marse werd mede mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers en juryleden en door de financiële bijdragen van sponsors.

Met veel enthousiasme vertoonden de jonge gymnasten hun oefeningen. Aan het einde van de toernooidag werden de diploma’s met de behaalde resultaten in ontvangst genomen.

Voor zaterdag 11 februari 2023 staat trouwens een vervolg van dit toernooi op de agenda. Deelnemers gaan dan proberen hun dit weekend behaalde resultaten te verbeteren. De organisatie kijkt terug op een heel geslaagd en succesvol toernooi.

Nieuws

menu