Hoofdtrainer Jarrisch Keizer verruilt FC Meppel na dit voetbalseizoen voor SVN’69

Links op deze foto Marcel van Dijk, voorzitter van de technische commissie van SVN'69, en rechts de nieuwe hoofdtrainer Jarrisch Keizer. Foto: SVN'69

Met ingang van het voetbalseizoen 2023-2024 is Jarrisch Keizer de nieuwe hoofdtrainer van de huidige zaterdagvierdeklasser SVN’69 uit Nijeveen. Momenteel is hij nog de oefenmeester van zaterdagtweedeklasser FC Meppel.

De uit Meppel afkomstige Keizer heeft een voetbalverleden bij de club uit Nijeveen, want hij was een aantal jaren actief als speler bij de toenmalige derdeklasser.

Heldere spelopvatting

Na goede, constructieve gesprekken gaan SVN’69 en Jarrisch Keizer vanaf volgend seizoen de samenwerking met elkaar aan. De Nijeveense vereniging meent dat ze met hem een gedreven en ambitieuze trainer heeft binnengehaald voor de jonge, talentvolle selectie. „Met zijn enorme drive, heldere spelopvatting en goede communicatie zijn wij ervan overtuigd dat Jarrisch onze selectie en club verder kan helpen”, aldus een woordvoerder. Daarmee krijgt de huidige hoofdtrainer van SVN’69, David Leeuw uit Nieuwleusen, dus een waardige opvolger.

Nieuws

menu