Jarrisch Keizer maakt huidig voetbalseizoen af als hoofdtrainer DESZ

Hoofdtrainer Jarrisch Keizer: eerst weg bij FC Meppel, nu weer werkzaam bij DESZ en volgend voetbalseizoen wacht SVN'69. Foto: Gert Ribberink

Voetbalclub DESZ uit Zwartsluis heeft Jarrisch Keizer uit Meppel bereid gevonden om het huidige seizoen af te maken als hoofdtrainer. Daarmee volgt hij Kelvin Bonhof op, met wie de samenwerking per direct is beëindigd.

Keizer wordt de komende weken in ieder geval geassisteerd door Patrick Speetjens, want keeperstrainer Robbert Evers en assistent-trainer Jarno van Eijken zijn per direct eveneens gestopt bij DESZ.

Weerzien

Volgens de seniorencommissie van DESZ is de samenwerking met Bonhof, die volgend seizoen werkzaam zal zijn als hoofdtrainer van het Zwolse Be Quick’28, niet verlopen zoals verwacht. In de afgelopen periode is het besef gegroeid dat het voor de vereniging beter is om de samenwerking per direct te beëindigen.

Voor Jarrisch Keizer betekent zijn nieuwe verbintenis een weerzien met DESZ, want in het verleden was de Meppeler drie seizoenen achtereen hoofdtrainer van de rood-witten. En met succes, want onder zijn leiding bereikte de ploeg uit Zwartsluis destijds de tweede klasse.

Volgend seizoen wordt Keizer oefenmeester van SVN’69 uit Nijeveen. Recentelijk werd hij bij FC Meppel op non-actief gesteld. Pim Kaagman is vanaf volgend seizoen seizoen weer de hoofdtrainer bij DESZ en ook voor hem houdt dat dan een weerzien in.

Nieuws

menu