Kelvin Bonhof wordt nieuwe hoofdtrainer DESZ

Kelvin Bonhof wordt de nieuwe hoofdtrainer van zaterdagtweedeklasser DESZ uit Zwartsluis. Foto: DESZ

Zaterdagtweedeklasser DESZ heeft Kelvin Bonhof uit Heino aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. Bonhof (33) maakt na het huidige voetbalseizoen de overstap van vv Lemelerveld. Hij heeft in Zwartsluis een contract voor de duur van één seizoen getekend.

Bonhof wordt de opvolger van Pim Kaagman, die aan het eind van dit seizoen vertrekt bij de rood-witten. De oefenmeester uit Heino is momenteel - naast hoofdtrainer bij zondagtweedeklasser Lemelerveld - ook assistent-trainer van de beloften van profclub Go Ahead Eagles. Daarvóór was Bonhof de eindverantwoordelijke bij onder meer SV Haarle en d’Olde Veste’54 JO19-1.

Nieuwe stap

Kelvin Bonhof: „Ik ben erg blij met mijn aanstelling bij DESZ. Ik voelde dat ik toe was aan een nieuwe stap en DESZ past perfect in dat plaatje. De gesprekken met de TC waren direct zeer prettig en ik voelde dat ik welkom was bij deze prachtige club met een trouwe aanhang. Daarnaast heeft DESZ de laatste jaren ook mooie stappen gezet in de jeugdopleiding. Dat zijn dingen die mij ontzettend aanspreken. Ik heb enorm veel zin om komende zomer te beginnen in Zwartsluis en kijk ernaar uit om iedereen binnen de club te ontmoeten.”

De TC is op haar beurt in haar nopjes met de nieuwe hoofdtrainer: „Wij zijn erg blij met de aanstelling van Kelvin. Deze ambitieuze trainer past volledig bij de visie van de club. Met Kelvin hebben we een tactisch sterk onderlegde trainer binnengehaald. We kijken dan ook uit naar de samenwerking met hem. We gaan samen voor een mooie periode met veel succes.”

Nieuws

menu