Zondag op baan van Golfclub Havelte: bij MeppelMasters wint de gezelligheid het telkens weer

Een mooi deelnemersveld, gunstige weersvoorspellingen en gezelligheid die geen tijd kent. Het toernooi MeppelMasters staat zondag weer op het programma, op de golfbaan in Havelte. Welke deelnemer mag zich aan het eind van de dag de beste golfer van de gemeente Meppel noemen?

De wedstrijdcommissie van het golftoernooi MeppelMasters. Van links naar rechts: Rob Reinink, Mayan Ruim, Sep Benak, Lysanne Solkesz en Adri van der Meulen.

De wedstrijdcommissie van het golftoernooi MeppelMasters. Van links naar rechts: Rob Reinink, Mayan Ruim, Sep Benak, Lysanne Solkesz en Adri van der Meulen. Foto: Martijn Bijzitter

Eén ding is zeker: de winnaar van vorig jaar, Sep Benak, wint ditmaal niet MeppelMasters. Hij is namelijk geen gemeentelijke inwoner van Meppel meer en mag dit jaar dus niet meespelen. Dat deelnemen doen wél in totaal 72 ervaren golfers, die allemaal staan ingeschreven als inwoner van de gemeente Meppel, want dat is nog steeds de voorwaarde. Zij beginnen om 9 uur en in flights van drie golfers wordt gelijktijdig op hole 1 en hole 10 gestart. Al met al zijn de deelnemers ruim 4 uur bezig.

Benadrukken

Nieuws

menu