Taco van der Hoorn schrijft Spektakel van Steenwijk op zijn naam, maar Elmar Reinders uit Assen heeft ook reden tot lachen

Taco van der Hoorn mocht dinsdagavond zijn naam bijschrijven op de erelijst van het Spektakel van Steenwijk, maar ook Elmar Reinders stapte met een lach van oor tot oor in de auto naar Assen.

Elmar Reinders voert het peloton aan in Steenwijk met in zijn wiel Fabio Jakobsen, die over twee weken ook op de diensten van de Drent rekent tijdens het EK in München.

Elmar Reinders voert het peloton aan in Steenwijk met in zijn wiel Fabio Jakobsen, die over twee weken ook op de diensten van de Drent rekent tijdens het EK in München. Foto: Gerrit Boer Fotografie

Het was een innig onderonsje voorafgaand aan het 53ste Spektakel van Steenwijk. Een paar minuten voordat het peloton het officiële startsein kreeg van de burgemeester van Steenwijkerland, Rob Bats, zochten Elmar Reinders en Fabio Jakobsen elkaar op om het er even over te hebben. Het was niet moeilijk te raden waar het gesprek tussen de immer bescheiden geboren Emmenaar en de bloedsnelle Hulk van Heukelum over ging.

Plannen voor de veertiende augustus

Nieuws

menu