MZ&PC De Reest heeft nu volledig waterpolomeidenteam: 'Op een gegeven moment moet je gewoon dúrven'

MZ&PC De Reest beschikt vanaf komend seizoen over een waterpolomeidenteam onder de 13 jaar. Trainer Richard Kamphuis: „Heel bijzonder. En als je naar de recente geschiedenis van De Reest kijkt: een primeur. Maar op een gegeven moment moet je gewoon dúrven en doen.”

De spelers en begeleiding van het meidenteam van MZ&PC De Reest. Zittend/hurkend links vooraan: Richard Kamphuis, Jente Talma en Valerie Ramhorst. Verder v.l.n.r.: Emma van der Linde, Pien de Boer, Daniëlle van der Linde, Zoey Jagt, Lisa Kamphuis, Michel Eradus en Nina Eradus. Op deze foto ontbreken Nova Fackler, Sam Popken, Dea Meewis en Yasna Ghorbani.

De spelers en begeleiding van het meidenteam van MZ&PC De Reest. Zittend/hurkend links vooraan: Richard Kamphuis, Jente Talma en Valerie Ramhorst. Verder v.l.n.r.: Emma van der Linde, Pien de Boer, Daniëlle van der Linde, Zoey Jagt, Lisa Kamphuis, Michel Eradus en Nina Eradus. Op deze foto ontbreken Nova Fackler, Sam Popken, Dea Meewis en Yasna Ghorbani. Foto: Leo de Harder

Inmiddels hebben zich 12 enthousiaste jonge meiden aangesloten bij dit team, dat al een aantal keren heeft getraind in het Havelter buitenbad. Jente Talma (11) is een van die meiden. Ze waterpoloot al sinds haar zesde jaar: „Eerst zaten sommige vriendinnen niet en anderen wel bij mij in het team. Het mooie is nu dat we allemaal bij elkaar zitten. Ik hoop op een leuk seizoen, dat ik veel leer en ook dat we zo veel mogelijk wedstrijden weten te winnen.”

Nieuws