Meppeler Hockeyvereniging viert 90-jarig bestaan

Wie 90 jaar wordt, viert feest. Dat is dan ook de reden dat bij de Meppeler Hockeyvereniging (MHV) komend weekend de vlag uit gaat. Op zaterdag en zondag staan op sportpark Koedijkslanden diverse hockeytoernooien op het programma, er is een lunch voor de leden en het hoogtepunt is ongetwijfeld de opening van het nieuwe hoofdveld.

Van links naar rechts: Jaap Zandbergen (het oudste lid van MHV en nog steeds een zeer actieve vrijwilliger), Arend Kuipers (bestuurslid stichting vastgoed MHV en tevens verantwoordelijk voor het onderhoud en de accommodatie), Olaf Agterbosch (voorzitter MHV) en Henk Keur (voorzitter stichting vastgoed MHV).

Van links naar rechts: Jaap Zandbergen (het oudste lid van MHV en nog steeds een zeer actieve vrijwilliger), Arend Kuipers (bestuurslid stichting vastgoed MHV en tevens verantwoordelijk voor het onderhoud en de accommodatie), Olaf Agterbosch (voorzitter MHV) en Henk Keur (voorzitter stichting vastgoed MHV). Foto: Frens Jansen

De aangekondigde party ’s avonds is vanwege de coronabeperkingen afgelast. De feestelijkheden stonden al in april gepland, maar ook toen stak corona daar een stokje voor. Voorzitter Olaf Agterbosch is ervan overtuigd dat deze feestavond later dit jaar of begin volgend jaar alsnog gehouden gaat worden. „Daar hadden we allemaal veel zin in, maar jammer genoeg hebben we, ook na overleg met de gemeente Meppel, moeten besluiten om het feest niet te laten doorgaan. Je moet het maar zo zien: wat in het vat zit verzuurt niet hè.”

Nieuws

Meest gelezen