Nieuwe hoofdtrainer Henk-Jan Mulder van DOS’46 uit Nijeveen: 'Individuele kwaliteit bundelen in een teamverband'

Na een voorbereiding van zo’n drie à vier weken in de hitte van augustus maken de korfballers dit weekend een begin met de veldcompetitie, die over een jaar op de schop gaat. Hier volgt een overzicht van mutaties, kansen en verwachtingen voor wat betreft de ploegen uit deze omgeving.

Van links naar rechts: assistent-trainer Friso Boode, speelster Nena Ellermeijer en hoofdtrainer-coach Henk-Jan Mulder. Zij zijn bij DOS’46 de nieuwkomers van buitenaf.

Van links naar rechts: assistent-trainer Friso Boode, speelster Nena Ellermeijer en hoofdtrainer-coach Henk-Jan Mulder. Zij zijn bij DOS’46 de nieuwkomers van buitenaf. Foto: Leo de Harder

Ereklasser DOS’46 stelde Henk-Jan Mulder en Friso Boode aan als respectievelijk hoofdtrainer-coach en assistent-trainer, als opvolgers van ‘ad interim-hoofdtrainer’ Herman van Gunst en assistent-trainer Rick Wessel. Mulder droeg in een grijs verleden als speler het shirt van de Nijeveners en maakte naam als trainer-coach van onder meer LDODK/Rinsma Modeplein. Boode was jarenlang international en kwam als speler uit voor onder meer TOP (S) en LDODK.

Vrij veel jonkies

Nieuws

menu