Racket Centrum Meppel wordt komende zaterdag officieel geopend: 'Voor ons een nieuwe manier van leven'

De eerste geluiden zijn louter positief. Bij MLTC wordt nu al zo’n 3 weken intensief gebruikgemaakt van een heuse padelhal en komende zaterdagochtend staat de officiële opening ervan gepland. Het echtpaar Harold en Ruerdtsje Jans is met recht trots op wat er in relatief korte tijd is gerealiseerd op sportpark Koedijkslanden.

Ruerdtsje en Harold Jans poseren samen met hun hond Beike in het Racket Centrum Meppel, met achter hen de splinternieuwe padelbanen. In het laagdrempelige clubhuis 'Bij Jans' staat het huiskameridee voorop.

Ruerdtsje en Harold Jans poseren samen met hun hond Beike in het Racket Centrum Meppel, met achter hen de splinternieuwe padelbanen. In het laagdrempelige clubhuis 'Bij Jans' staat het huiskameridee voorop. Foto: Daan Prest

Naast MLTC maken ‘Breakpoint’ (tennisschool) en ‘Bij Jans’ (de fraai gerestylede horecaruimte) nu deel uit van een voor het Noorden unieke accommodatie: Racket Centrum Meppel. Het gaat om 6 padelbanen binnen en 2 buiten. Daarnaast zijn er 12 tennisbanen (9 buiten en 3 binnen) en 4 minibanen. En vóór de zomervakantie is het de bedoeling dat er buiten nog 2 extra padelbanen bij komen. Het kan niet op.

Nieuws

Meest gelezen