Rotary Club Meppel scoort bij MHV

Paul van Asperen (Rotary) en MHV-voorzitter Olaf Agterbosch. Foto: MHV

Voorzitter Olaf Agterbosch van de Meppeler Hockeyvereniging (MHV) heeft onlangs ‘symbolisch’ ruim 1.500 euro in ontvangst genomen, gedoneerd door Rotary Club Meppel. Dit bedrag is bestemd voor 8 nieuwe jeugdhockeydoelen.

De huidige doelen waren nagenoeg versleten, maar door de financiering van het nieuwe hockeyveld ontbrak het de Meppeler club aan geld om op korte termijn nieuwe doelen voor de jeugd aan te schaffen. Agterbosch: „We zijn echt heel blij met deze donatie. Gelukkig konden we deze zomer het nieuwe veld met grote steun van de leden, donoren en het Waarborgfonds Meppel financieel verantwoord laten aanleggen, maar de materiaalcommissie moesten we teleurstellen. Het was dan ook een enorme verrassing dat via een van onze leden deze donatie is binnengekomen. De vervanging van de huidige doelen kan dus nog dit jaar plaatsvinden.”

Paul van Asperen

Agterbosch ontving het bedrag symbolisch uit handen van Paul van Asperen, voorzitter van de goededoelencommissie van Rotary Club Meppel. Van Asperen: „Jaarlijks haalt de Rotary een flink bedrag op met allerlei activiteiten, waaronder de Reestwalk. Dit geld besteden we aan maatschappelijk relevante bestemmingen. Met de aanschaf van deze doelen stimuleren we beweging bij de jeugd. We zijn er trots op dat we hieraan een bijdrage kunnen leveren.”

Rotary Club Meppel is op 25 april 1947 opgericht door prof. mr. A. Kleijn, de toenmalige burgemeester van Meppel. De club is daarmee 15 jaar jonger dan MHV, die dit jaar haar 90ste verjaardag viert.

Nieuws

Meest gelezen