Sport Vereent uit Oldemarkt zoekt trainers, bestuursleden en coördinatoren: 'Dit houden wij niet lang meer vol'

„We bestaan dit jaar 70 jaar en hebben het jubileumfeest doorgeschoven naar wanneer we 75 jaar bestaan. Het kan toch niet zo zijn dat Sport Vereent dan niet meer bestaat?” Marian Nieuwenhuis, de nieuwe secretaris van deze sportvereniging uit Oldemarkt, slaakt de vraag als noodkreet, want Sport Vereent heeft dringend coördinatoren, trainers en bestuursleden nodig: „Dit houden wij niet lang meer vol.”

Het huidige bestuur van Sport Vereent uit Oldemarkt. Van links naar rechts: Patricia Kooij, Ellen Meijerink en Marian Nieuwenhuis.

Het huidige bestuur van Sport Vereent uit Oldemarkt. Van links naar rechts: Patricia Kooij, Ellen Meijerink en Marian Nieuwenhuis. Foto: Martijn Bijzitter

Nieuwenhuis was tot voor kort coördinator bij het turnen, en algemeen bestuurslid. „Omdat Mirjam Daan gestopt is als secretaris, neem ik haar plek nu in. We zitten nu met zijn drieën in het bestuur, ik doe dit nu 4 jaar. Ellen Meijerink doet de ledenadministratie en Patricia Kooij is de penningmeester. Sinds het vertrek van Paula Kuin hebben we ook geen voorzitter meer. Als club kun je best wel zonder voorzitter, maar niet zonder secretaris en penningmeester. We hebben echt meer handjes en dus mensen nodig.”

Nieuws

menu