Sportgala Drenthe in Meppeler schouwburg Ogterop: A-junioren DOS’46 gunnen FC Emmen de winst

De A-junioren van DOS’46 stonden maandagavond na afloop van het Sportgala Drenthe in de foyer van schouwburg Ogterop niet eens hun teleurstelling te verbijten. „Verliezen hoort nu eenmaal bij sport”, zei coach Daniel Hulzebosch. FC Emmen was er met de hoofdprijs vandoor gegaan. Coach Dick Lukkien nam voor de Sportploeg van het Jaar een mooi beeldje in ontvangst.

Aan het eind van het Sportgala Drenthe was het een drukte van belang op het toneel van schouwburg Ogterop. Alle winnaars en genomineerden verdrongen zich voor een prachtig slotbeeld dat werd opgeluisterd met enig vuurwerk.

Aan het eind van het Sportgala Drenthe was het een drukte van belang op het toneel van schouwburg Ogterop. Alle winnaars en genomineerden verdrongen zich voor een prachtig slotbeeld dat werd opgeluisterd met enig vuurwerk. Foto: Gerrit Boer

De A-junioren van DOS’46 waren eind januari tijdens het Meppeler Sportgala met afstand Sportploeg van het Jaar in de gemeente Meppel geworden. Als zodanig was het succesvolle team afgevaardigd naar het Sportgala Drenthe. Hoewel de inwoners van Nijeveen trouwe stemmers zijn, drongen de A-junioren niet eens door tot de laatste drie genomineerden. Zelfs de vakjury vond het landskampioenschap op het veld en de finaleplaats in Ahoy’ niet doorslaggevend genoeg om tot een correctie te komen. De jeugdige korfballers die tijdens het Meppeler Sportgala hun overwinning uitbundig vierden en als laatste groep de schouwburg verlieten, waren ditmaal snel vertrokken. Dinsdagavond wacht immers weer een pittige training.

FC Emmen

Nieuws

menu