Stadsvolleybalcompetitie Meppel gaat weer van start

Een van de tradities van de stadsvolleybalcompetitie is de gezamenlijke foto die van de winnende teams wordt gemaakt. Foto: Archief Frens Jansen

De stadsvolleybalcompetitie begint weer in Meppel. Op dinsdag 21 september staat de eerste speelronde gepland. In Meppel en omstreken nemen 9 verenigingen deel aan deze competitie.

De wedstrijden worden iedere dinsdagavond afgewerkt in de Topsporthal Ezinge. Het gaat om 2 niveaus voor herenteams en 2 niveaus voor damesteams. Eens per maand is er een dinsdagavond waarop mixteams op 2 niveaus tegen elkaar strijden.

Toernooitje

Degenen die het leuk vinden om ook te gaan volleyballen, nog geen lid zijn van een volleybalvereniging en bovendien een keer de sfeer willen proeven, worden door de organisatie van harte uitgenodigd om dinsdag 14 september naar de Meppeler sporthal te komen. Dit mag met een heel team, of als individu. De organisatie wil het nieuwe seizoen - dankzij de ‘frisse-startsubsidie’ van de gemeente Meppel - namelijk beginnen met een klein toernooitje, onder het genot van een hapje en een drankje. Sportiviteit en gezelligheid zijn bij voorbaat de randvoorwaarden.

Voor meer informatie: stuur een mailtje naar [email protected] of kijk op de website www.stadsvolleybalmeppel.nl.

Nieuws

Meest gelezen