Staphorst en DOVO slagen er niet in om doel te treffen

Ook deze kopbal van Martin van 't Ende belandt niet in het doel van DOVO. Foto: Leo de Harder

Staphorst heeft zaterdag op eigen veld in een evenwichtig duel niet van DOVO weten te winnen. Beide ploegen kwamen niet tot scoren, waardoor het 0-0 bleef.

De twee formaties schoten met dat gelijkspel weinig op, want DOVO liep door deze remise de aansluiting mis met de subtop en Staphorst had bij een zege wat lucht naar onderen kunnen krijgen.

In evenwicht

Staphorst en DOVO hielden elkaar eigenlijk het gehele duel in evenwicht. Zowel qua kansen als spelverhouding waren de ploegen aan elkaar gewaagd. Voor de thuisploeg was Jurian van den Brink in de 22ste minuut het dichtst bij de openingstreffer. Hij schoot vanuit een corner via de vingertoppen van de doelman net over. Namens de bezoekers uit Veenendaal was Kian Visser de meest dreigende aanvaller. Hij stuitte op de immer besluitbare sluitpost Jorick Maats.

Ook na rust zochten beide ploegen de aanval en viel er voor de doelen voldoende te beleven. De bedrijvige Martin van ’t Ende kopte net over en zag een schot makkelijk gepakt worden. Gaandeweg het duel vorderde, nam aanvallend de dadendrang bij de geel-blauwen wat af en toonde DOVO de meeste dreiging. Jorick Maats was echter niet te passeren waardoor het duel in 0-0 eindigde.

Nieuws

menu