Staphorst houdt ook Sportlust'46 van zege af

Sander de Grote komt ten val in het zestienmetergebied, maar het levert geen strafschop op. Foto: Leo de Harder

Derdedivisionist Staphorst heeft - na de zege van vorig weekend op koploper Sparta Nijkerk en de midweekse overwinning op Goes - ook topploeg Sportlust’46 uit Woerden prima weerstand geboden. Beide ploegen wisten in dit vlakke duel niet te scoren en bleven dus op 0-0 steken. Staphorst staat na deze remise op 36 punten uit 24 duels en bivakkeert daarmee op plek 8 in de 3de divisie.

Staphorst en Sportlust’46 vermaakten het publiek nauwelijks voor rust. Beide ploegen kregen amper kansen waarbij namens de thuisploeg Stan Haanstra nog het dichtst bij de openingstreffer was, met een schot in de handen van de keeper.

Grensrechter geblesseerd

De tweede helft begon iets later doordat de grensrechter geblesseerd was geraakt en een vervanger moest worden opgetrommeld. Nadat die gearriveerd was, kon het duel hervat worden en werd het levendiger. Staphorst opende sterk en kreeg kansen om de nummer 3 van de ranglijst pijn te doen. Het bleek een korte opleving, want nadien waren de mogelijkheden weer schaars en zo eindigde het duel terecht in 0-0.

Nieuws

menu