Staphorst verliest van VVSB

Mike Reuvers scoorde zaterdagavond de openingstreffer tegen VVSB, maar Staphorst trok daarna alsnog aan het kortste eind in Noordwijkerhout. Foto: Leo de Harder

Staphorst heeft zaterdagavond in Noordwijkerhout een 2-1 nederlaag geleden tegen laagvlieger VVSB. De geel-blauwen misten het centrale verdedigingsduo en met name het ontbreken van aanvoerder Pascal Mulder was merkbaar. Na een matte eerste helft kwam Staphorst nog wel op voorsprong, maar slordigheden achterin deden de ploeg van coach Paul Weerman de das om.

VVSB, dat nog strijdt tegen degradatie, kon voor rust Staphorst defensief nauwelijks in de problemen. Doordat ook de bezoekers weinig gevaar stichtten, was het duel in evenwicht en viel er weinig te beleven.

Foutje

Na rust werd dat wel anders en brak Mike Reuvers het duel open in de 52ste minuut. Hij kwam naar binnen en krulde de 0-1 binnen. Nadat Staphorst een kans op de 0-2 had laten liggen, was het Ray Givano Dompig die profiteerde van een foutje in de geel-blauwe defensie en VVSB op gelijke hoogte bracht: 1-1. De treffers leidden ertoe dat het duel open werd. VVSB ging daar het beste mee om, kwam via Jayson Halman in de 75ste minuut op 2-1 en trok vervolgens de zege verdiend over de streep.

Nieuws

menu